Missie & Visie

Missie
Blygold Laboratories wil klanten een waarborg leveren voor gezondheid en comfort op basis van Indoor Air Quality en Legionella beheer. Samen met Blygold Nederland en Blygold Schiphol wil Blygold Laboratories een totaaldienstverlening en extra toegevoegde waarde leveren als partner voor onderhoud, reiniging, desinfectie en coating op basis van hoogwaardige en onafhankelijke onderzoeksresultaten. Door het aangaan van langdurige relaties met de klanten, wordt de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd en kunnen verbeteringen en het verder inspelen op de klantbehoeften plaatsvinden.

misse-visie

Visie
Bewustwording in de markt stimuleren met betrekking tot Indoor Air Quality, het belang hiervan en de relatie tussen onderzoek, gezondheid en comfort. Het aandachtsgebied omvat kantoren en kritische ruimten zoals operatiekamers in ziekenhuizen.
Bewustwording in de markt creëren in het kader van Legionella preventie, het uitvoeren van Risicoanalyses en het opstellen van Beheersplannen conform KIWA BRL 6010 certificering.